Huis te koop

199000€

5 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 11349375
Immoweb code : 11349375

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
263 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woonst te finaliseren

Deze karaktervolle woning op u wacht om zijn verhaal verder te schrijven en wordt te koop gesteld met een vanaf-prijs van 199.000 euro. Tal van essentiële vernieuwingen zijn reeds aangebracht, waaronder een nieuwe uitbouw, een nieuwe vloer, een gerenoveerde badkamer en keuken. Echter, de laatste details van de afwerking laten we graag over aan een nieuwe eigenaar met visie.

De inkomhal leidt u naar een gezellige leefruimte met veel licht, verbonden met een nieuwe keuken met uitzicht op de tuin. De leefruimte wordt verwarmd door een pelletkachel die moeiteloos de gehele benedenverdieping verwarmt. Voorbij de handige wasberging ontdekt u aan de achterzijde van de woning een vernieuwde badkamer, voorzien van een inloopdouche en een lavabomeubel.

Op de eerste verdieping verwelkomt de woning u met maar liefst 3 ruime slaapkamers. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar nog 2 (slaap)kamers en een luik naar de zolderruimte te vinden zijn. Ruimte is hier overvloedig aanwezig!
Achteraan bevindt zich de aangrenzende tuin van bijna 100 m², die een garage (35m²) en een tuinhuis herbergt en bereikbaar is via de zijkant van de woning.

Waarom net dit aanbod overwegen?

-> conforme elektriciteit
-> 4 grote slaapkamers (mogelijks 5)
-> zonneterras
-> leuke speeltuin
-> grote garage
-> uitweg langs de zijkant

Interesse, bel 0486 05 88 88

Neem contact op