Huis te koop

445000€

4 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11410149
Immoweb code : 11410149

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
524 vierkante meters grond

Omschrijving

EEN OASE VAN RUST

Welkom in deze gezellige halfopen bebouwing in de Losschaert 39 te Heule. De woning staat op  perceel van 524 m2 en geniet  van voldoende parkeermogelijkheden. De woning zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 220 m2 en beschikt over een conforme elektrische keuring, heeft EPC label B en zonnepanelen zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

De inkomhal brengt ons naar de ruime leefruimte die afgewerkt is met parket en geniet van grote raampartijen met zicht op de volledig aangelegde tuin. Aansluitend bevindt zicht de keuken die recent gedeeltelijk is vernieuwd. Praktisch is de aanpalende berging onder de trap en de garage.

Op het eerste verdiep bevinden zich 3 ruime kamers en een badkamer voorzien van toilet, dubbele lavabo en douche.  De slaapkamer aan de achterzijde doet op vandaag dienst als bureau. De trap brengt ons naar het zolderverdiep waar we een extra slaap- en badkamer terugvinden. De badkamer beschikt over een lavabo, bad en voldoende inbouwkasten.

Een grote troef van deze woning is de gezellige tuin die volledig is aangelegd. Achteraan de tuin situeert zich een tuinhuis met aanpalend een overdekt terras. Achter de poort naast de woning kunnen 2 wagens geparkeerd worden.

Bent u op zoek naar een instapklare woning in een rustige straat? Dan is Losschaert 39 in Heule zeker iets voor u.

Contact Yorben 0468 188 061 – [email protected]
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op