Huis te koop

279000€

4 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 11402972
Immoweb code : 11402972

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
1650 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante woning (17are!) op toplocatie in rustige straat!

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!

Ben je al een tijdje opzoek naar een betaalbare charmante woning, gelegen op een ruim perceel van maar liefst 17 are, in een rustige straat, middenin het groen en toch dichtbij alles wat jij en jou familie in het dagdagelijks leven nodig gaan hebben? Mis deze unieke kans niet en lees zeker eventjes verder!

Bij het betreden van de woning voel je al dadelijk de authenticiteit en potentieel aan. Via de inkomhal kan je rechts van je de ruime leefruimte met eet- en zithoek betreden en links van je heb je een 2de leefkamer en polyvalente ruimte die momenteel dienst doet als slaapkamer waar jij een prachtige bureauruimte, speelkamer, of hobbykamer van maken. Middenin de 2 leefruimtes heb je hier een praktische keuken met voldoende opbergkasten! Verder heb je op het gelijkvloers nog een berging, badkamer met een douchecabine, badkamermeubel en een toilet en ook nog eens aparte gastentoilet.

Pluspunten:
- 17 are grond!
- Open bebouwing
- Centraal doch zeer rustig gelegen
- Tuin = zuidelijk georiënteerd met veel privacy
- Aparte garage
- Dichtbij autosnelweg
- Kindvriendelijke buurt

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Neem contact op