Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11404349
Immoweb code : 11404349

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
570 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe gezinswoning op een populaire locatie

Welkom in Boekt, een schilderachtig en geliefd gehucht in Heusden-Zolder! Boekt staat bekend om zijn charmante, rustige omgeving, omgeven door groene natuur en toch dichtbij alle moderne voorzieningen. Het is een kindvriendelijke buurt waar buren elkaar kennen en de gemeenschap hecht is. Met een uitstekende verbinding naar de autosnelweg en korte bereikbaarheid van winkels en scholen, biedt Boekt het beste van twee werelden: rust en toegankelijkheid.

Deze charmante halfopen bebouwing, gebouwd in 1996 en gerenoveerd in 2015, biedt een perfecte combinatie van comfort en moderne voorzieningen. De woning beschikt over een grondoppervlakte van 5a70ca en een bewoonbare oppervlakte van 163m². Binnenin vindt u drie ruime slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping met een bad.

Op het gelijkvloers is er ook een extra doucheruimte aanwezig. De ruime woonkamer met open eetkamer en de gezellige, volledig geïnstalleerde keuken maken het huis compleet. De tuin is volledig omheind en voorzien van een elektrische poort, wat zorgt voor extra privacy en veiligheid.

Een bijzonder kenmerk van deze woning is de voormalige inpandige garage, die is omgebouwd tot een extra leefruimte. Dit maakt de woning ideaal voor thuiswerk, als hobbyruimte of voor andere creatieve doeleinden.

De renovaties in 2015 hebben de woning voorzien van een moderne keuken, vernieuwde badkamer, nieuwe vloeren, en verbeterd sanitair en elektriciteit.

Neem contact op