Huis te koop

3 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 7305953

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
95 vierkante meters grond

Omschrijving

Klein beschrijf | Moderne rijwoning uit 2012 met 3 slaapkame

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In kerkdorp Boekt van deelgemeente Zolder bruist het tegenwoordig van de energie. Deze mooie duplexwoning bevindt zich in een complex dat ongeveer een 12-tal rijwoningen telt. Het betreft een nieuwbouw van 2012. Efficiëntie gekoppeld aan een hoog comfort stond hier centraal. En daardoor zijn ook de prijzen aantrekkelijk gebleven. Betaalbaar wonen kan dus nog, want hier beschik je inderdaad ook nog over een ondergrondse garage en op de bovenverdieping tel je 3 aparte slaapkamers.

De beschikbare ruimte werd immers optimaal benut om zo te voldoen aan de grote vraag aan betaalbare woningen in deze regio. Het complex is gemakkelijk bereikbaar in dit vredige kerkdorpje. U beschikt vooraan ook over zeer gemakkelijke parkeergelegenheden. Niet privaat, maar geen mens die hier iets te zoeken heeft, dus u kan de wagen praktisch altijd voor de eigen voordeur zetten. En ’s nachts kan u hem veilig en wel laten overnachten in de ondergrondse parkeergarage.

De woning zelf heeft een woonoppervlakte van 104 m² verdeeld over 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers hebt u allereerst een inkomhal met apart toilet, de trap richting bovenverdieping en toegang tot de woonkamer. De aangename leefruimte vormt één geheel met de open keuken. Er is plaats voor een eetkamer en aan het grote schuifraam kan u een knusse zithoek met TV installeren. Van hieruit hebt u een mooi zicht op uw eigen ‘stadstuintje’. En ook de keuken in L-vorm met zicht op de

Neem contact op