Huis te koop

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 7637243

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
579 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloerse woning met twee slaapkamers en zuidelijke tuin

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -
In Viversel staat een instapklare open woning te koop. De woning is volledig gelijkvloers, beschikt over twee slaapkamers en ligt op een zuidelijk georiënteerd stuk grond van 5a 79ca.

Je komt binnen in de hal met vestiaire. Door de glazen deur aan de rechterkant vind je de ruime woonkamer van 32 m2 groot. Deze living is voorzien van airco (warme en koude lucht). De halfopen keuken werd recentelijk geplaatst en heeft een tof toogje dat uitkijkt op de living. De keuken is volledig geïnstalleerd met oven, vuur, Ã Achter de keuken vind je een nachthal. Hier zijn twee slaapkamers met een kleinere slaapkamer en een masterbedroom van 12 m2. Tussenin vind je de badkamer met nieuwe inloopdouche en lavabomeubel. Alles is netjes en verzorgd en ziet er zeer fris uit.

Je loopt naar buiten via de berging. Eerst geniet je van een schitterend overdekt terras. Als je hier zit, voelt het een beetje mediterraans aan door de druivelaars die sierlijk naar beneden hangen. Je hebt hier zeker plek genoeg voor een loungemeubel en een buiteneettafel.

Buiten geniet je nog van een uitpandige garage van 32 m2. Deze is voorzien van water en elektriciteit. Bovendien heeft deze een elektrische poort. Aan de andere kant van de woning vind je nog een carport met elektrische poort voor de tweede wagen.

Even de troeven op een rij: de woning werd gerenoveerd

Neem contact op