Huis te koop

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 10351615
Immoweb code : 10351615

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Hedendaagse halfopen bebouwing met tuin

Deze ruime halfopen bebouwing met zonnige tuin bevindt zich op wandelafstand van Heusden dorp en werd in 2022 gerenoveerd volgens alle hedendaagse standaarden. Dankzij de centrale ligging en de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen alsook het openbaar vervoer, biedt dit eigendom de ideale combinatie van modern wooncomfort en praktische bereikbaarheid.

Via de inkomhal, voorzien van een moderne tegelvloer, bereikt u de ruime en lichtrijke leef- en eetruimte die directe toegang biedt tot het heraangelegd terras en de zonnige tuin. De moderne keuken bevindt zich centraal in de woning en biedt naast de nodige toestellen, heel wat bergruimte. Verder biedt het gelijkvloers nog een gastentoilet en een handige berg- / technische ruimte.

Via de authentieke trap bereikt u de eerste verdieping waar zich de volledig uitgeruste badkamer bevindt die voorzien is van een inloopdouche, ruim ligbad en dubbele lavabo. Het toilet is afzonderlijk. Daarnaast leidt de nachthal u ook naar de master bedroom en een tweede slaapkamer. De tweede verdieping werd ingericht als één grote, polyvalente ruimte die kan worden ingericht als slaapkamer met dressing, bureau- of hobbyruimte.

Als extra troef beschikt het eigendom over een ingang naast de woning die rechtstreeks toegang verschaft tot de tuin en terras.

Kortom, deze instapklare woning is een ware parel in de regio. Contacteer vandaag ons kantoor om uw bezichtiging in te plannen.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op