Huis te koop

645000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11287947
Immoweb code : 11287947

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
299 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklaar halfopen huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers

Gelijkvloers: Hall met vestiaire en apart toilet (op regenwater); open uitgeruste keuken met groot keukeneiland (frigo, oven, inductie kookplaat, dampkap); eetkamer; open bureauhoek met op maat gemaakte bureau tafel en kast. Woonkamer met parket, Rais Pilar houtkachel en op maat gemaakte TV/bibliotheekkast. Garage met aparte ruimte voor washok (aansluiting op regenwater).
Grondig verbouwd en uitgebreid in 2014, werd de gelijkvloerse verdieping ook voorzien van vloerverwarming op geïsoleerde betonvloer in keuken, eetkamer en woonkamer.
Voortuin met terras, oprit, achtertuin met terras en zonnescherm.
Eerste verdieping: 2 slaapkamers - beide uitgeruste met airco. 2 badkamers.
Slaapkamer 1: met zwarte Pax kasten. Slaapkamer 2: - met elektrische rolluik. Badkamer 1: met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Badkamer 2: met douche, lavabo en toilet.
Tweede verdieping: 2 slaapkamers (beide uitgeruste met airco en ingemaakte kasten) en 2 opbergruimtes. Slaapkamer 1: met dakkapel en twee veluxen (uitgerust met vliegenraam en verduistering). Slaapkamer 2: met dakkapel en een grote velux met elektrisch rolluik (uitgerust met vliegenraam).
Overige: 12 zonnepanelen; regenwaterput van 5000 liter; EPC B; gekeurde elektriciteit, asbestattest OK; Mobiscore 8,9/10; 3 ruimtes in de kelder. Rustige, sfeervolle straat met heel fijne buren.
Bezoeken enkel op afspraak: zaterdag 20 april 9u-15u en zondag 21 april 13u-17u. Afspraak maken? Gelieve een email te sturen naar: [email protected]. GEEN IMMO

Neem contact op