Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11258314
Immoweb code : 11258314

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
204 vierkante meters grond

Omschrijving

ZALIGE FAMILIEWONING MET ZW TUIN

In de rustige Mauroystraat vind je dit gerenoveerde huis met ruime tuin. Een pleisterplaats voor starters en gezinnen.
We beginnen met een authentieke hal met hoog plafond, moulures, originele deuren, houten trap en leuke tegelvloer. Hier proef je een perfect geconserveerd stukje interbellum grandeur - de grote kelder onder het voorhuis is een extra bonus.
Aan de tuin grenst de vrolijke keuken met haar centrale ontbijtplek en vele kasten; de speelse vloer knipoogt naar de oorspronkelijke in de hal. Dankzij de fijne flow naar de living ervaar je een open plan feeling.
De leefruimte die vanuit de keuken doorloopt naar de voorkant is een echte eyecatcher met fraaie plankenvloer. Hier kan je vrienden en familie entertainen maar ook relaxen in intieme sfeer.

Via een authentieke houten deur keren we terug naar de hal en de tussenverdieping met de stijlvolle badkamer. Deze biedt alles wat je je kan wensen: bad, inloopdouche, lavabomeubel, toilet, plenty kastruimte en veel lichtinval.
Iets hoger belanden we in de master met zicht op de tuin. Deze benut de aangrenzende kamer als dressing. Aan de voorkant nog een ruime kamer op donker laminaat.
De nok van de woning pakt uit met weer twee spacey slaapkamers aan voor- en achterzijde.
De grote troef beneden: de diepe tuin met beschut terras aan de keukenzijde. Achterin: een polyvalente schuur: jouw toekomstige Hobbyplek of buitenkeuken? Aan jou de keuze.
VIA LAGENCE-IMMO.BE KAN JE ONLINE EN 24/7 EEN BEZ

Neem contact op