Huis te koop

290000€

4 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 11323788
Immoweb code : 11323788

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te moderniseren woning met 4 slpkrs, tuin (75m²) en garagebo

Op te frissen woning (152m²) met 4 slaapkamers en tuin (75 m²) in Hoboken.

Het pand is gunstig gelegen op de grens van Wilrijk en Hoboken met beide dorpscentra op wandelafstand. De ligging maakt dat de woning goed bereikbaar is met bus, tram, trein en het velo-deelsysteem. Ook met de wagen geraak je hier vlot vanuit alle windrichtingen dankzij meerdere verbindingswegen in de buurt.

Achter de charmante gevel schuilt een te moderniseren woning met veel mogelijkheden dankzij de gunstige indeling. Je komt binnen in de aparte inkomhal, die rechts toegang biedt tot de rest van het gelijkvloers. Vooraan bevindt zich de ruime woonkamer (40 m²), die uitgeeft op de leefkeuken (22 m²) met basisuitrusting. Een lichtkoepel zorgt hier voor extra binnenvallend daglicht. Achteraan op het gelijkvloers bevinden zich nog de badkamer (10 m²) en de veranda, die de doorgang vormt tot de gezellige tuin (75 m²) met noord-oost-oriëntatie. Het poortje achteraan geeft uit op de achterliggende straat, ideaal om fietsen gemakkelijk veilig te stallen en niet door de woning te moeten.

De eerste en tweede verdieping hebben eenzelfde indeling met een grote slaapkamer van 18 m² aan de voorzijde en een tweede slaapkamer van 12 m² achteraan.

Ben je op zoek naar een woning met veel mogelijkheden? Mis deze kans niet! Bruikbare vloeropp.152 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op