Huis te koop

549000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11333712
Immoweb code : 11333712

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
622 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde energiezuinige woning met 3 slpks en 280m² tuin

Gerenoveerde energiezuinige woning met 3 slpks en 280m² tuin

Ligging:
Dit huis met veel potentieel is gelegen in een doodlopende straat te Polderstad in Hoboken, vlakbij verschillende restaurants, openbaar vervoer, winkels en scholen.

Omschrijving:
Bij het betreden van deze energiezuinige woning wordt je verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang biedt tot alle vertrekken op de begane grond. Een apart toilet en een ingebouwde kast maken de inkomhal functioneel en gastvrij. De woonkamer met nieuwe gaskachel geniet van veel daglicht. De open keuken is uitgerust van top producten zoals een Qooker kraan, een AEG oven en vuur, Bosch vaatwasser en een LG koelkast met vriesvak.
Verder op het gelijkvloers vinden we een polyvalente ruimte met een aangrenzende douche en een handige berging. De ruimte heeft directe toegang naar de tuin en biedt privacy en gemak.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers voorzien van een parketvloer. De eerste slaapkamer is voorzien van een praktische ingebouwde dressing en Daikin 2-1 airco.
De badkamer op de eerste verdieping is een ware oase van ontspanning, met een regendouche, een comfortabel ligbad, een toilet en een dubbele wastafel. Een van de troeven van deze woning is de onderhoudsvriendelijke tuin zonder inkijk. Desondanks de noordelijke ligging is de tuin de hele dag zonovergoten. Tot slot beschikt de tuin nog over 3 tuinhuizen.

Bijzonderheden:
- Noord geörienteerde, doch zo

Neem contact op