Huis te koop

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 10386180
Immoweb code : 10386180

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
1650 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Authentieke, tot in de puntjes verzorgde woning met tuin

Bent u op zoek naar een charmante woning boordevol authentieke elementen én met een prachtige tuin? Dan is deze voor u!

Gelegen in de Nilleveldstraat te Hoeilaart, vindt u hier alle rust en comfort terug. U bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van een treinstation en op 15 minuten wandelen van het centrum van Hoeilaart. De woning beschikt over een garage en carport en heeft verschillende gezellige troeven. Deze woning is bovendien asbestvrij! Ontdek het potentieel van de bijgebouwen.

Indeling van de woning: Inkom langs de gezellige veranda, woonkamer en geïnstalleerde keuken. Verder bevindt er zich op de gelijkvloers een berging, ruime gang met toilet.De zolderverdieping kan u nog naar hartelust indelen met eventueel twee extra slaapkamers en/of extra badkamer.

De leuke tuin biedt veel speelruimte voor de kids, plaats voor kippetjes, een moestuin en er is reeds een kleine boomgaard. De oprijlaan biedt toegang tot parkeerruimte ne garages.

Niet te missen indien u in Hoeilaart wenst te wonen, op interessante locatie! Bekijk ook zeker onze virtuele tour voor plannen, indeling en een eerste bezoek aan de woning!

Neem contact op