Huis te koop

219000€

3 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 10888521
Immoweb code : 10888521

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
508 vierkante meters grond

Omschrijving

Nette halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, garage en t

***Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/hoeselt/8000894 voor de volledige advertentie met alle foto's en andere nuttige info. ***

Deze netjes verzorgde halfvrijstaande woning is gelegen langs het Onze-Lieve-Vrouwplein ter hoogte van nummer 11, op een perceel van 5a 08ca. In deze gemoedelijke deelgemeente, waar iedereen iedereen nog kent, is het aangenaam om wonen, op slechts een vijftal minuutjes van het centrum van zowel Hoeselt als Bilzen.
De basisschool ligt vlakbij, mogelijk een pluspunt voor jonge gezinnen met kinderen.

De degelijke structuur en het voortdurend nette onderhoud maken van deze woning een uitstekende basis voor een geslaagde renovatie. In zijn huidige staat en vorm ervaart men al een verzorgde en lichtrijke indruk, zodat mits de nodige energiebesparende investeringen deze woning snel bewoonbaar zal kunnen zijn. Anderzijds biedt dit eigendom voldoende mogelijkheden om na meer ingrijpende renvotiewerken omgevormd te worden tot een moderne hedendaagse woning met open ruimtes, uitgevend op de tuin.

INDELING

- Gelijkvloers:
inkom met trap naar de verdieping, ruime woonkamer, zitruimte, keuken in degelijke staat en ingericht met de nodige toestellen zoals oven, kookplaat en koelkast, WC, veranda met achterliggende bergruimtes.
- 1ste Verdieping:
overloop, drie degelijke slaapkamers, opgefriste badkamer met douche en toilet.
- Kelder met berging en ruimte voor CV
- Buiten: tuin met vrijst

Neem contact op