Huis te koop

130000€

4 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 11102336
Immoweb code : 11102336

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
211 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren rijwoning in hartje Hoeselt op een perceel van

Deze te renoveren rijwoning met een bruikbare vloeroppervlakte van 211 m² (netto berekend) is gelegen langs de L.Lambrechtsstraat ter hoogte van nummer 11, in hartje Hoeselt. Deze bloeiende en groeiende gemeente heeft de laatste jaren voelbaar ingezet op ontwikkeling, te merken aan tal van mooie nieuwbouwprojecten die het centrum terug de nodige opfrissing een aantrekking hebben kunnen geven.
Op slechts enkele tientallen meters treft men het gemoedelijke dorpsplein met daarrond alles wat men dagelijks nodig heeft, zoals twee nog echte warme bakkers, een kwaliteitsslager, scholen, de apotheek, enkele gezellige eetzaakjes,.. Supermarkten en de E313 liggen hier ook vlakbij.

Dit eigendom heeft jarenlang dienst gedaan als handelshuis, met op de gelijkvloerse verdieping een winkelruimte met vitrine, met daarachter en daarboven het woongedeelte. Op heden is het gebouw gekend ten kadaster als 'huis', beide bestemmingen zijn echter nog mogelijk.

Indeling:
Gelijkvloers:
winkel- of praktijkruimte die ook dienst kan doen als leefruimte, met daarachter ruimte voor inrichting van de keuken, zitruimte.
Op de verdieping:
eerste ruime slaapkamer, badkamer, drie a vier slaapkamers. Vaste trap naar de zolderverdieping die nog zou kunnen worden ingericht.
Buiten: koertje, stallingen die zouden kunnen plaats maken voor een gezellig stadstuintje.
Voldoende gratis parkeermogelijkheden in de nabij omgeving.

EPC: 378 kWh/m² pj - label D.

Dit eigendom kan samen worden aangekocht met het ach

Neem contact op