Huis te koop

* 378450€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11106589
Immoweb code : 11106589
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
420 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle en ruime BEN-woning

Deze stijlvolle droomwoning wordt gebouwd op een perceel in open bebouwing nabij het centrum van Hoeselt, een landelijke gemeente in de Haspengouwse fruitstreek. Centraal gelegen nabij Tongeren, Bilzen, Maastricht en op korte rijtijd ten opzichte van de E313 met directe verbindingen richting de verkeersknooppunten Lummen (E314) en Loncin (E40/E42 en de E25)

Het landschap rondom Hoeselt is ideaal voor wandel- en fietstochten, waardoor bewoners en bezoekers kunnen genieten van de rustige en groene omgeving. Het is ook een regio die bekend staat om zijn fruitteelt, met boomgaarden die in het voorjaar bloeien en in de zomer ruimschoots voorzien zijn van appels, peren of kersen.

Onze casco plus formule vormt het perfecte vertrekpunt voor gepersonaliseerd wonen. Met een solide basis en de nieuwste materialen inclusief bouwtechnieken bieden we de structuur waarop jij je eigen stempel kunt drukken. Jouw stijl, jouw visie - het begint allemaal hier.

Bij WGPB gaan we verder dan standaardoplossingen. Onze woningen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, waardoor je niet alleen het milieu helpt, maar ook bespaart op energiekosten. Dankzij de slimme integratie van zonnepanelen en een warmtepomp kun je genieten van een comfortabele levensstijl met minimale impact op de planeet.

De woning wordt casco-plus opgeleverd inclusief externe overeenkomsten (studiekosten architect, ingenieur, grondsondering, veiligheidscoördinatie en energieprestatie).

Wat wordt er o...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op