Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11294947
Immoweb code : 11294947

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

RUIME WONING (OB) MET 4 SLK EN WERKHUIS (+/-60M2) OP BREE...

RUIME WONING (OB) MET 4 SLAAPKAMEERS EN WERKHUIS (+/-60M2) OP BREED (CIRCA 23M) PERCEEL VAN 20ARE!

In de mooie landelijke omgeving van Hoeselt vinden we aan de Romershovenstraat 157 deze instapklare, doch op te frissen, open gezinswoning terug.

Privacy en rust worden in deze buurt ten alle tijde gegarandeerd. Dankzij de oostelijke oriëntatie en de diepe tuin geniet je bovendien op elk moment van de dag van de zon in de tuin of op het terras.

De gehele woning werd goed onderhouden en in 2008 werden er aluminium raamprofielen met dubbele beglazing geplaatst. Ook de keuken werd nog niet zo lang geleden vernieuwd

Op het gelijkvloers bevinden zich een royale inkomhal, een gastentoilet, een ruime leefruimte, een inpandige garage met automatische sectionaalpoort, een open keuken met aparte eetkamer. Bovendien vinden we hier ook een berging / wasplaats achteraan die de nodige opbergruimte biedt.

Op de eerste verdieping, bevinden zich een ruime badkamer met ligbad en 4 zeer ruime slaapkamers waaronder een prachtige master bedroom. Via het zolderluik in de nachthal, kan men de bergzolder nog benutten voor extra opslagplaats.

Buiten tref je de verharde oprit, die parkeergelegenheid voor minstens 6 wagens garandeert. Dan even over buiten. Een gezellig terras, dat bereikbaar is via leefruimte en keuken laat je toe te genieten van een leuke barbecue of samenzijn met vrienden en familie. Tot slot biedt het ruime werkhuis voldoende plaats (60M2) voor het we...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op