Huis te koop

* 379500€

4 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11311507
Immoweb code : 11311507
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
629 vierkante meters grond

Omschrijving

Het project omvat de realisatie van één ruime woning in open bebouwing.

Bij het ontwerp werd er veel aandacht aan de stijl en kwaliteit geschonken zodat het één mooi uniform geheel vormt. De woningen hebben een grote leefruimte met veel lichtinval en een volledig ingerichte keuken. Boven zijn 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een bergruimte. De woningen worden voorzien van een luxe design keuken met keukeneiland en wordt opgeleverd met Miele-toestellen! Optioneel kunnen alle ruimtes geverfd worden, hiervoor verwijzen wij naar ons lastenboek.

Standaard wordt er een parkeerplaats en toegangspad naar de voordeur voorzien in steenpuin. Optioneel kan gekozen worden voor de omgevingsaanleg, hiervoor verwijzen we naar ons lastenboek.

Bovendien zijn deze woningen waarschijnlijk de meest energiezuinige op de markt met een E-peil ? -15, ze zijn zelfs beter dan een passief huis! Naast de zonnepanelen beschikt deze woning over een batterij. De verwarming gebeurt met een lucht/lucht warmtepomp. Warm water wordt voorzien met een warmtepompboiler van 270 liter. Deze combinatie zorgt voor een eigenconsumptie van 65% van eigen energie. Dit betekent een vermindering van meer dan 70% op de energiefactuur!

TECHNISCHE INFORMATIE
Verwarming: lucht-lucht warmtepomp
Sanitair: warmtepompboiler
Afgiftesysteem: luchtverwarming warmtepomp + elektrisch
Ventilatie: systeem D
Zonnepanelen: 14 stuks van 375 Wp
E-peil: ?15
S-peil: 22

LOT 107 - 629m² - 379.500 E...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op