Huis te koop

160000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11337837
Immoweb code : 11337837

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
581 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante te renoveren woning met prachtig uitzicht

Op zoek naar een project dat uw eigen stempel kan dragen? Deze woning, gelegen aan de rustige Bovenstraat te Hoeselt, biedt een unieke kans voor renovatie en herontwikkeling.
Te midden van weelderig groen en met een betoverend uitzicht over bloeiende landschappen, is deze woning een oase van rust en mogelijkheden. Geniet van uitstekende verbindingen naar zowel Tongeren als Hoeselt en ontdek de nabijheid van prachtige wandelroutes, ideaal voor ontspannen uitstapjes met uw viervoeter.

De woning beschikt over een functionele indeling met een inkomhal die uitnodigt tot verdere verkenning.
Via de inkomhal bereiken we de eetkamer met aansluitende keuken en woonkamer, deze ruimtes bieden de perfecte basis voor een gepersonaliseerde inrichting.
De huidige badkamer bevindt zich eveneens op de gelijkvloerse verdieping, er is echter de mogelijkheid deze naar de eerste verdieping te verplaatsen, waardoor de ruimte op de begane grond kan worden benut als extra berging.
Via de trap bereiken we het nachtgedeelte, hier bevinden zich drie slaapkamers en een ruimte voor een toekomstige badkamer.
Voldoende ruimte voor het hele gezin!

Het pand is gelegen op een perceel van 5a 81ca, waar creatieve tuinliefhebbers hun dromen kunnen verwezenlijken. Achterliggende bijgebouwen bieden ideale opslagruimte voor al uw benodigdheden, waardoor u moeiteloos orde en overzicht kunt behouden.

Grijp nu de kans om uw droomhuis te creëren op deze idyllische locatie. Neem vandaag nog...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op