Huis te koop

3 slaapkamers 317 vierkante meters

Immoweb code : 8719819
Immoweb code : 8719819

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
317 vierkante meters bewoonbare ruimte
980 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning op een perceel van 9a 80ca in uitst

Deze ruime vrijstaande woning met een netto bruikbare vloeroppervlakte van 314 m² (excl bijgebouwen - incl. kelder en zolder) is gelegen langs de Lindekapelstraat 3, op een mooi perceel van 9a80ca. Op een tweetal minuutjes komt men in het centrum van Hoeselt en bij de oprit E313, en op een viijftal minuutjes komt men in het centrum van Bilzen of Tongeren.
De woning is degelijk gebouwd en in uitstekende staat van onderhoud, en vormt zo een geschikte basis voor een mooie renovatie.
De indeling is als volgt:
Op gelijkvloers: ruime inkomhal met trap naar de verdieping, WC, woonkamer, eetplaats met open keuken met zicht op de aansluitende veranda en de tuin. Twee slaapkamers en badkamer.
Op de verdieping - opgericht met betonnen vloeren - overloop, derde slaapkamer, en zolderkamer ook te bereiken via de overloop - mogelijk nog verder in te richten als 4de zeer ruime slaapkamer.
De woning is volledig onderkelderd, met hierin ruim voldoende bergruimte, CV-ruimte, een ruimte ingericht als badkamer met douche en lavabo, de wasplaats en een ruime inpandige garage (10,29 * 4,00m = 41,16m² )bereikbaar langs de achterkant van de woning.
Buiten vindt men de tuin rondom de woning, de netjes beklinkerde inrit, en bijkomend nog enkele vrijstaande bijgebouwen met tweede garage en stalling.
CV op stookolie. EPC: in aanvraag.
Neem contact op