Huis te koop

479000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11403897
Immoweb code : 11403897

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
847 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante villa met potentieel in groen kader

Welkom in deze charmante villa gelegen in Hofstade. Deze woning, altijd met zorg onderhouden, biedt een unieke kans voor een koppel of gezin dat graag nog een eigen touch aan hun thuis wil geven.

De villa onderging reeds enkele belangrijke energetische upgrades, waaronder een HR CV op aardgas (2009), zonnepanelen met thuisbatterij (2022), zoldervloerisolatie (2009) en spouwmuurisolatie (2015). Dit zorgt niet alleen voor een duurzamer leefklimaat, maar ook voor lagere energiekosten op lange termijn. De elektrische installatie is conform.

De woning bestaat uit een ruime inkomhall, leefruimte met zicht op de tuin, aanpalende keuken met extra zit-, werk- of speelruimte. Aan de achterzijde treft u een apart toilet en badkamer met douche. Op het verdiep werden er drie slaapkamers voorzien alsook één kleinere kamer welke mogelijk kan dienen als een rustige thuiswerkplek of extra dressing en badkamer met ruim ligbad en toilet.

Buiten vind je een verrassend ruime en onderhoudsvriendelijke tuin met een ruime garage voor twee auto's en opslag (42 m²) en annex overkapping, een gezellig zuidwest georiënteerd terras om te ontspannen en een charmante vijver die een gevoel van sereniteit toevoegt aan het geheel. Ideaal voor zomerse barbecues, tuinfeesten of gewoon om in alle rust te genieten.

De ligging van deze villa is een absoluut pluspunt. Je bent omringd door groen en geniet van een rustige locatie, terwijl je toch vlot toegang hebt tot alle voorzieningen di...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op