Huis te koop

375000€

3 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11239984
Immoweb code : 11239984

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
365 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en garage

Halfopen bebouwing met drie slaapkamers, garage en tuin



Ligging: De woning is gelegen aan de Ambroossteenweg te Hofstade. De straat werd recent volledig heraangelegd om fietsers en voetgangers prioriteit te geven. De rustige straat mond uit in het centrum van Hofstade. U treft er een heleboel voorzieningen aan zoals winkels en ontspanningsmogelijkheden. Mechelen bevindt zich slechts enkele minuten van de woning vandaan. Hier kunt u een station vinden en een uitstekende verbinding met Brussel en Antwerpen via de E19.



Indeling: U betreedt de woning via de inkomhal. Van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer of rechtstreeks tot de keuken. De woonkamer loopt van de voorgevel tot de achtergevel wat zorgt voor enorm veel lichtinval. De keuken is voorzien van een aantal toestellen en heel wat opbergruimte. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan en de badkamer. De vernieuwde badkamer beschikt over een ruime douchecabine. Tot slot is er nog de zuid gerichte tuin en de diepe garage. Dankzij de rustige locatie kunt u hier volop genieten van de stilte en de zon.



EPC: 373 kWh/m²/jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op