Huis te koop

* 499000€

3 slaapkamers 216 vierkante meters

Immoweb code : 11109966
Immoweb code : 11109966
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
216 vierkante meters bewoonbare ruimte
343 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne halfopen bebouwing in Hofstade

Welkom bij Beukenhof, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in het gezellige Hofstade. Deze toplocatie combineert bereikbaarheid met rust en natuur. Dit prachtige project bestaat uit 2 halfopen en 6 gesloten nieuwbouwwoningen, gekenmerkt door een tijdloze architectuur.

Elke woning is ontworpen met het oog op comfort en ruimte en geniet een hoogstaande afwerking en beschikt over een aangelegde privétuin die ook langs achteren te bereiken is, een (fietsen)berging en een parkeerplaats waardoor het dagelijkse leven even moeiteloos en georganiseerd verloopt.

Dankzij onder meer een warmtepomp en doordachte isolatietechnieken kunt u hier milieubewust en energiezuinig wonen, met het oog op een groenere toekomst.

Momenteel loopter een lanceringsactie! Vraag gerust achter de voorwaarden!

Indeling Lot 1:

GLV: Je betreedt de woning via de inkom met apart toilet, van hieruit wandel je binnen in de ruime woonkamer (52m²) met open keuken waar ook een berging is voorzien. Vanuit de woonkamer wandel je rechtstreeks de afgewerkte tuin met terras (24m²) binnen.

1eV: De eerste verdieping geeft via de nachthal toegang tot 3 slaapkamers (15m², 12m², 12m²), een ruime badkamer (7m²) en een apart toilet.

2eV: Via een vaste zoldertrap wandel je naar de zolder (49m²) waar de mogelijkheid bestaat om er 2 slaapkamers van te maken.

Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie!

Neem contact op