Huis te koop

399000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11352285
Immoweb code : 11352285

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
1723 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning met landelijke ligging op 1.723 m²

Starten doen we in de uitnodigende inkomhal die je meteen verwelkomt. Stap binnen in de lichtrijke leefruimte, waar je gezellig kan genieten van het knetterend haardvuur. Werkelijk overal waar je kijkt, word je verwend met een zalig uitzicht op de prachtige tuin en ook de achteraan gelegen keuken mag van dit licht en uitzicht genieten. Een ruime koele kelder mag hier eveneens niet ontbreken. Op het gelijkvloers bevinden zich alvast twee slaapkamers en de badkamer, wat zorgt voor extra comfort en privacy.

De woning beschikt verder over een ruime garage en wasplaats, evenals een extra berging voor al je spullen. Werk je graag van thuis uit? Dan is het bureel zeker een pluspunt !

Op de eerste verdieping vinden we tenslotte 2 slaapkamers en verschillende zolderruimtes terug.

De grootste aantrekkingspool vinden we in de groene oase buiten...
De kleurrijke bloemen, het rustgevende groen, het landelijk vergezicht, de kikkerpoel en het vredige geluid van fluitende vogels maken hier van elke blik een waar genot.

In de tuin vinden we een eerste serre en een tuinhuis terug, wat nog tot het perceel van de woning hoort - zie perceel 1 op de luchtfoto -. Daarnaast kan ook het naast gelegen perceel - zie perceel 2 op de luchtfoto - aangekocht worden voor een startprijs vanaf 149.000 EUR, dewelke een oppervlakte kent van 1.059 m².

Ontdek de Story of Beauty en meer informatie van deze eigendom nu snel op www.stephenvermaut.be

STARTPRIJS !!

Neem contact op