Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11370295
Immoweb code : 11370295

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
689 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow met 3 slaapkamers in het centrum van Gits

Deze centraal gelegen woning in centrum Gits bevindt zich in een rustige doodlopende straat in de nabije omgeving van winkels, scholen en de E403. Het pand is vlot bereikbaar via openbaar vervoer of invalswegen.

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de lichtrijke inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Daarnaast komt u in de lichtrijke living met kachel en directe toegang tot de keuken. De keuken beschikt over kookvuur, dampkap, oven en vaatwasmachine.
Aangezien de woning een bungalow is vinden we de 3 slaapkamers, bergruimte en badkamer terug op de gelijkvloerse verdieping. Alle 3 de slaapkamers hebben een prachtig zicht op de tuin.
De badkamer beschikt over een bad met douchescherm en lavabo. Verder vinden we de zolder terug en is er een inpandige ruime garage met aparte wasruimte.

Verder beschikt de woning over 2 regenwaterputten van telkens 7.000L,centrale verwarming op aardgas, nieuwe garagepoort van 2021. De grootste troeven zijn ongetwijfeld het perceeloppervlakte van 689 m² en dat alles op de gelijkvloerse verdieping is.,Dit in het centrum van Gits.

Mis deze kans niet en plan snel een bezoek in om het potentieel van deze woning zelf te ervaren.

Troeven
*3 slaapkamers
*Centrum Gits
*Perceel 689 m²
*Inpandige garage


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja, niet conform
5) Renovatieverplichting: ja
6) Overstromingsrapport: Per…

Neem contact op