Huis te koop

950000€

5 slaapkamers 475 vierkante meters

Immoweb code : 11357946
Immoweb code : 11357946

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
475 vierkante meters bewoonbare ruimte
1970 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met mogelijkheden voor kantoor aan huis

Ruime villa met diverse mogelijkheden, gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat nabij het centrum van Minderhout en Hoogstraten.
Deze verrassend ruime woning biedt diverse mogelijkheden voor zowel een groot gezin alsook voor een combinatie van wonen en werken. Bij een renovatie en verbouwing in 2010 werd de villa aanzienlijk vergroot door de aanbouw van een kantoorgedeelte. Dankzij een praktische indeling heeft het eigendom mogelijkheden voor praktijk aan huis of als kangoeroewoning. De ruime tuin met gunstige zonligging biedt dan ook nog eens veel ruimte en privacy, meerdere terrassen, een zwembad en tuinberging.
De ruime tuin met gunstige zonligging biedt u de hele dag zon, en biedt u twee terrassen in natuursteen en een terras bij zwembad in hardhout . Het zwembad werd in 2022 nog gemoderniseerd en wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. Bij het zwembad is er een klein poolhouse gerealiseerd en voorzien van een sauna, een toilet en lavabomeubel. Als gadget werd een sfeervol mini-strandje aangelegd met een buitendouche.

Meer inlichtingen via ons kantoor: www.rodenburgh.be

Neem contact op