Huis te koop

569000€

2 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 10849465
Immoweb code : 10849465

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
599 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Verzorgde woning met aparte feestzaal op toplocatie op een

Deze woning van ± 204 m² bruikbare vloeroppervlakte is gelegen in het hart, Dreef, van Meerle, vlakbij alle voorzieningen gelegen. Het eigendom bestaat uit een handelsruimte op het gelijkvloers met woonst op de eerste verdieping, terras achteraan samen met een aparte polyvalente ruimte/ feestzaal achteraan te vinden met eigen voorzieningen. Allen gelegen op een perceel van ± 599 m².

Indien gewenst kan het eigendom aangekocht worden als woning aan het tarief van 3% mits aan alle wettelijke voorwaarden wordt voldaan.

De charmante handelswoning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime zaal met voldoende plaats voor gasten, een volledig geïnstalleerde industriële keuken vergezeld door een bar, sanitaire voorzieningen, ten slotte uitgevend op het terras. Op de verdieping het woongedeelte bestaande uit een verzorgde leefruimte, badkamer met douche, twee slaapkamers waarvan er een momenteel dienst doet als bureauruimte. De tweede slaapkamer ligt in het verlengde van de eerste.

Achteraan het perceel bevindt zich de feestzaal met grote bergruimte, sanitaire voorziening, douche, volledig geïnstalleerde bar, geluidssysteem en verluchtingssysteem.

Kortom een uiterst verzorgde handelswoning welke voorzien is van alle gemakken en gelegen op een centrale en gewilde locatie.

Het eigendom kan aangekocht worden als woning of handelswoning. Bij een aankoop voor louter bewoning geldt het voordelige tarief (3%) van registratierechten mits aan alle voorwaarden voldaan wordt.

Bijzonderheden

Neem contact op