Huis te koop

350000€

5 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11284715
Immoweb code : 11284715

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
1939 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met 5 slaapkamers en ruime tuin in het landelij…

In Rue du Charreau, gelegen in het landelijke Houdremont (deelgemeente van Gedinne), vinden we deze ruime villa terug. Het pand werd gebouwd in 1995 op een boomrijk terrein van bijna 20 are.

De indeling van de woning is als volgt. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we volgende ruimtes terug: een gesloten portiek, een inkomhal met vestiaire en toilet, een ruime woonkamer (35 m²) met inbouwhaard, een veranda met haard, een uitgeruste keuken, een wasplaats met douche, een bureau en garage met geautomatiseerde sectionaalpoort.

Verder naar de eerste verdieping hebben we een nachthal, een eerste slaapkamer met douche en 2 wastafels, een tweede/derde/vierde/vijfde slaapkamer en een tweede badkamer. Tenslotte hebben we op de tweede verdieping nog enkele zolderruimtes, deze zijn uitsluitend te gebruiken als opslagplaats.

Terug naar beneden kunnen we de tuin betreden. Deze groene oase is volledig omheind, aan privacy dus geen gebrek. Daarnaast is het terras dan ook uitstekend georiënteerd dankzij zijn zuid-westelijke ligging. Vooraan kunnen we bovendien nog een afgesloten oprit terugvinden.

Als dit alles nog niet genoeg is, beschikt deze woning over maar liefst 32 zonnepanelen, een grote kelder (50 m²), dubbele beglazing, rolluiken en nog zoveel meer.

Op zoek naar een ruime woning waar je helemaal tot rust kan komen? Zoek dan niet langer! Neem snel contact met ons op, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse.

Troeven
* Rustig gelegen
* 5 slaapkamers…

Neem contact op