Huis te koop

Richtprijs 370000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11206467
Immoweb code : 11206467

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
10678 vierkante meters grond

Omschrijving

Ideaal voor natuurliefhebbers.

ERA TOPIMMO presenteert dit prachtige landgoed van 1 hectare 06  gelegen op een rustige locatie, op een plaats genaamd "Pisserotte", in de gemeente Houffalize en op 5 minuten van de E25. Genesteld in het hart van een natuurlijke omgeving, biedt dit eigendom absolute privacy en een sfeer van rust.

Dit volledig gerenoveerde huis bestaat uit een woonkamer die uitkomt op een half ingerichte keuken en een badkamer (bad, wc en wastafel). Boven zijn er twee onderling verbonden slaapkamers. Het terras biedt een ontspanningsruimte met ononderbroken uitzicht op het omliggende platteland.  De rest van het huis bestaat uit grote groene ruimtes, bomen en een tuin.

Technische kenmerken: centrale verwarming op gas, productie van warm water via de boiler, PVC ramen met dubbele beglazing, septic tank met afvoer, leistenen dak. Dubbele stromingsventilatie. Elektriciteitsverbruik van twee uur. EPB B. Huis ideaal als tweede huis. Gelegen in een landelijke woonwijk.

De prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De opgegeven oppervlaktes en informatie zijn indicatief en niet bindend. Neem contact op met de relevante autoriteiten om de haalbaarheid van uw vastgoedproject te controleren.  Bezichtiging in aanwezigheid van ERA TOPIMMO.

Neem contact op