Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11393009
Immoweb code : 11393009

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
690 vierkante meters grond

Omschrijving

HOUTEM: Voormalige 19de eeuwse herberg met karaktervolle ...

HOUTEM: Voormalige 19de eeuwse herberg met karaktervolle voorgevel, alle modern comfort, 3 slpks en afgewerkte zolderruimte, garage met klein atelier en zalige tuin op 690m² totale grondopp.
Bent U op zoek naar een karaktervolle woning met een snuifje authenticiteit maar toch met hedendaagse comfort? En graag nog wat ruimte voor Uw zelfstandig (bij)beroep? Dan bied ik U graag deze verrassend ruime (rij)woning aan in het landelijke centrum van Houtem. Volgt U mij even?...
Misschien eerst even de voorgevel bekijken die reeds in de 2de helft van de 19de eeuw zijn charme uitstraalde in de dorpskern van Houtem. Reeds aan de buitenkant ziet U dat deze woning heel veel cachet en charme te bieden heeft. 
- GLVL.: verrassende inkomhall met authentieke vloer en apart toilet - sfeervolle en gezellige woonkamer met zit- en eetplaats (voorzien van open haard) en bureauruimte (de vroegere vautekamer die open werd gemaakt) - nieuw ingerichte en volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur (koelkast, vaatwasmachine,...) en ontbijthoek - berging en kelder. 
- 1ste VERD.: ruime nachthall - 3 slaapkamers waarvan 1 heel ruim én met vestiaire - badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet. 
- 2de VERD.: hall/berging - de volledige zolderruimte werd geïsoleerd en afgewerkt (hobbykamer, "man-cave", grote slaapkamer (misschien zelfs 2 van te maken),... zijn maar enkele mogelijkheden voor deze ruimte). 
Extra's: 18 zonnepanelen, zonneboiler, dakisolat...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op