Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 11256009
Immoweb code : 11256009

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
1290 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met 3 slaapkamers

Woning te koop met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Ligging: De woning is gunstig gelegen met goede verbindingen naar omliggende steden zoals Hasselt en Genk. De regio biedt tal van mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen, fiets- en wandelpaden.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, voorraad kelder, badkamer 1, apart toilet, wasruimte, bijgebouw, nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer 2, tuin met tuinhuis.

Beschrijving: Deze woning is een charmant drie slaapkamer huis met een ruime tuin. Bij binnenkomst word je begroet door een lichte en gezellige woonkamer, perfect voor ontspanning en gezinsbijeenkomsten. De keuken is modern en volledig uitgerust. De badkamer is voorzien vaneen betegelde inloopdouche en lavabo. Er is een apart gastentoilet en een wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De extra ruimte in het bijgebouw van deze woning biedt extra veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een privé kantoor, hobbyruimte, of gewoon extra opslag, deze ruimte kan aan al die behoeften voldoen. Via de trap komen we in de nachthal waar zich de 3 slaapkamers bevinden en de 2de badkamer. De tuin zelf is een groen paradijs met veel ruimte voor buitenspelen, tuinieren of ontspanning op zonnige dagen. Er is een overkapping voorzien voor aanleg van een terras en een tuinhuis.

Troeven:
- Gunstige locatie
- Prachtige tuin
- Veel potentieel
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylen

Neem contact op