Huis te koop

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 6948385
Immoweb code : 6948385

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
879 vierkante meters grond

Omschrijving

Klein beschrijf |Vrijstaande ruime woning met 3 slaapkamers

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Mooi verzorgde gezinswoning met 2 losstaande garages op 8a79 perceel, gelegen te Houthalen-Oost.
Gelijkvloer: via de hal is er toegang tot de bovenverdieping en de ruime woonkamer. Verder treft u de deels gesloten keuken met eetkamer. Er is zowel op het gelijkvloers als op verdiep een badkamer.
Op verdiep heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en lavabo, douche en toilet.
Kelder en zolder aanwezig.

BELANGRIJK

Je hebt het vast al gehoord. De regels rondom de registratierechten staan op het punt te veranderen. Deze wijziging zal dit jaar worden ingevoerd. Bij de nieuwe regeling kijkt men niet meer naar het kadastraal inkomen, maar naar de verkoopprijs van de woning.

Lees meer op de nieuwspagina van onze website onder “Nieuw systeem van registratierechten of kopieer deze link in uw browser : https://www.swevers.be/nieuws/2018/01/nieuw-systeem-van-registratierechten/

Wacht dus niet en gebruik deze verandering in je voordeel. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om het gunstigste te kiezen. Wij zorgen ervoor dat je de registratiekosten later kan betalen als je dat wenst, de akte wordt dan uitgesteld.

Om voor jou de voordeligste regeling te treffen, praten wij je graag bij!

Comfort: Woning wordt verwarmd met een goed onderhouden nieuwe mazoutketel. Ramen met houten profielen. Veel lichtinval en een prachtige tuin rondom de woning. Laag KI, klein schrijfgeld mogelijk voor rechthebbende. Aarzel niet en

Neem contact op