Huis te koop

515000€

3 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11286401
Immoweb code : 11286401

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
810 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/09/2024

Omschrijving

MODERNE, ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 3+ SLAAPKAMERS, ...

MODERNE, ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 3+ SLAAPKAMERS, GROTE GARAGE/WERKPLAATS, TUIN EN TERRAS OP 8A10CA TE HOUTHALEN-OOST!

In een rustige verkaveling vlakbij La Biomista en niet ver van recreatiedomein Hengelhoef, vinden we deze moderne gezinswoning met ruime garage/werkplaats terug.

De woning werd gebouwd in 2004 en werd doorheen de jaren heel goed onderhouden. De woning beschikt over een EPC-waarde van 193 kWh/m2 (B-label), hetgeen lage energiefacturen kan garanderen. Daarenboven werd de woning voorzien van zonnepanelen (24) met bijhorende certificaten (€230/certificaat)!

De woning is een open bebouwing met circa 181 m2 aan bewoonbare oppervlakte (bron: epc). Op het gelijkvloers vinden we een ruime leefruimte met open keuken, een berging (technische ruimte), een gastentoilet, een ruime bureauruimte en een lichtrijke inkomhal terug. Achteraan de woning werd er een prachtige veranda geconstrueerd dewelke zicht geeft op de achtertuin met crossfit inrichting.

De woning beschikt op het eerste verdiep over 3 (grote) slaapkamers, een nachthal en een goed uitgeruste badkamer. Een praktische indeling maar ook heb je hier aan ruimte en licht niets te kort.

De moderne stijl werd doorheen het geheel doorgetrokken doch ook met warme elementen aangevuld. Dit resulteerde in een lichtrijke leefruimte met mooie parketvloer, een praktische, volledig uitgeruste, keuken met voldoende werkplaats op het aanrecht, inbouwkasten en kwalitatieve toestellen. De berg...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op