Huis te koop

351800€

2 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 11023663
Immoweb code : 11023663

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
244 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwaliteitsvolle nieuwbouwwoning op rustige locatie in Houth…

In het centrum van Houthulst vinden we deze kwaliteitsvolle nieuwbouwwoning. Voorzieningen zoals bakkers, slagers, supermarkten, scholen en vrije tijds faciliteiten bevinden zich allemaal binnen de 2 kilometer. De woning is gelegen op een perceel van 244m², in een rustige straat.

Technisch heeft de woning volgende aspecten: vloerverwarming op gelijkvloers en eerste verdieping, lucht-water warmtepomp, ventilatiesysteem c, hoogrendementsbeglazing, een regenwaterput van 5.200 liter, zonnepanelen en meer dan genoeg isolatie om te voldoen aan de normen van vandaag en morgen. Zowel de vloeren, keuken en badkamer van deze woning kunnen nog uitgekozen worden.

De woning bestaat uit een inkom die doorgang geeft naar de keuken en de leefruimte. Het open vloerplan van de leefruimte zorgt ervoor dat de keuken, eetplaats en zitruimte een mooi geheel vormen. Dankzij de grote raampartijen is er ook veel lichtinval.

Op het eerste verdiep zijn er 2 volwaardige slaapkamers voorzien, een ruime dressing en de badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Op het tweede verdiep is er nog een zolderruimte van 33 m² waar er nog 2 extra slaapkamers voorzien kunnen worden.

Buiten is er nog een staanplaats (waar er een laadpaal geplaatst kan worden) en de zuidwest gerichte tuin en terras.

Heeft u interesse of wilt u het lastenboek eens bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op!

Troeven
* Lucht water warmtepomp
* Lichtrijke leefruimte
* Aangelegd terras
* Autostaanplaat…

Neem contact op