Huis te koop

169000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11091098
Immoweb code : 11091098

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
702 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen woning met grote tuin gelegen in centrum Houthulst

Zoekt u naar vastgoed in de regio Houthulst? Bent u op zoek naar een verhuurd opbrengsteigendom of een eigen thuis die u op eigen tempo en naar eigen smaak kunt renoveren? Dan vraag ik u om even stil te staan bij deze eigendom.Deze halfopen bebouwing is gelegen in het centrum van Houthulst in de nabijheid van de basisschool, openbaar vervoer, verschillende handelszaken, supermarkten, horeca, etc... Men beschikt over een mooie, grote perceelsoppervlakte van 702 m2. Bovendien kan u genieten van de zongerichte tuin en vele parkeermogelijkheden op eigen terrein. Daarnaast is er een bijgebouw aanwezig met een oppervlakte van ca. 60 m2 bestaande uit dubbele garage en bergruimte.De indeling van de ruimtes is als volgt:

Gelijkvloers: grote leefruimte (32 m2) - aparte keuken (16 m2) met zicht op het terras -  toegang tot de kelderberging - voutekamer ingericht als badkamer (8 m2) uitgerust met douche, lavabo, toilet en aansluiting wasmachine.
Eerste verdieping: nachthal - 2 slaapkamers (15 m2 en 11 m2)
Exterieur: brede oprit met veel parkeergelegenheid - grote tuin met terras en gazon - bijgebouw van ca. 60 m2 bestaande uit dubbele garage en bergruimte.

Op heden wordt er verwarmd met een mazoutkachel en pelletkachel (van de huurder). Geen aardgas aangesloten, maar wel aanwezig in de straat. De woning bevindt zich in op te frissen / te renoveren staat en beschikt over energielabel F. Doordat deze eigendom opgenomen is op de inventaris van bouwkundig erfgoe...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op