Huis te koop

835000€

5 slaapkamers 244 vierkante meters

Immoweb code : 11337226
Immoweb code : 11337226

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
244 vierkante meters bewoonbare ruimte
1378 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke villa in een groene omgeving

In een mooie, groene omgeving vind je deze instapklare, karaktervolle villa vlakbij Hove centrum.
De lange oprit leidt je via de groene voortuin naar het achtergelegen multifunctionele bijgebouw. Via de zijdeur kom je binnen in de ruime inkomhal met de greeploze ingemaakte gangkasten en het toilet.
Rechts stap je de open keuken in: een knap staaltje vakmanschap, met een u-vormig keukeneiland, een composiet marmeren werkblad, greeploze kastenwand en alles erop en eraan. Aansluitend heb je de grote, lichte leefruimte met achteraan de woonkamer. Via de gang ernaast, vind je de twee slaapkamers aan de overkant, allebei met een marmeren sierschouw en zicht op de tuin. De master bedroom heeft ook nog een grote ingemaakte kastenwand en geeft toegang tot de strakke badkamer. Je beschikt een grote inloopdouche, dubbele lavabo met spiegel en ingewerkte verlichting, een bidet, handdoekendroger en een ingemaakte kast. De badkamer heeft nog een tweede deur, die uitgeeft op de hal.
Via de open trap achteraan, bereik je de eerste en bovenste verdieping. Hier ligt de zolder van maar liefst 122 m² en nokhoogte van 3,64m te wachten om afgewerkt te worden.
Naar de mooie groene tuin kan je zowel via de achter- of voordeur.
Die is enorm, met als extra troef een serre én een bijgebouw ernaast, waar je nog heel wat kanten mee uit kunt. Van atelier, tot giga home office tot een heus gastenverblijf, alles kan hier nog.
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12

Neem contact op