Huis te koop

479000€

5 slaapkamers 267 vierkante meters

Immoweb code : 11320173
Immoweb code : 11320173

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
267 vierkante meters bewoonbare ruimte
538 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmevolle, degelijke woning met 5 slpk en tuin op 5a38ca

Mooie, authentieke en landelijke woning in een rustige straat, nabij de gewestweg. Deze topper zal u charmeren omwille van de ruimte, gezelligheid en het potentieel. De dubbele garage is een absoluut pluspunt. Check zeker onze virtual Tour en ontdek alle details en platte gronden via deze link : Check zeker onze virtual Tour en ontdek alle details en platte gronden via deze link :
http://vt8.eu/Immpuls_Jan43/

Beschrijving van de woning:
gelijkvloers: ruime inkomhal met toilet en trap 1ste vrdp. Een gezellige leefruimte/living met open haard (50m²) en toegang tot het terras. Een geinstall. keuken met ontbijthoek, een bijkeuken en extra berging. Leuk tuintje, dubbele garage, parkeerplaats en tuinberging.Op het 1ste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers, een badkamer
en apart toilet. Via een vaste trap bereiken we het 2de vrdp met 2 extra slpk.
De ligging:
heel groen, rustig, nabij het Margijsbos en de velden. Fietspad tot Hoeilaart en heel toegankelijk. Openbaar vervoer Leuven, Brussel, Waver.
De woning valt onder de renovatieplicht, alle details daarover kan u bij ons bekomen en in het EPC. Wenst u een bezoek aan te vragen? Dat kan via [email protected] of via 02/688.06.68.

Neem contact op