Huis te koop

249000€

4 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11313696
Immoweb code : 11313696

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
598 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE! Leuke chalet met 4 slaapkamers en zwembad!

IN OPTIE!

Gelegen aan de rand van het natuurreservaat "het Goor", vinden we deze fantastische woning met zwembad en prachtig zicht op de gemeenschappelijke vijver van het domein! Dankzij de centrale locatie zijn alle nodige winkels, restaurants etc vlakbij gelegen. Hiernaast zijn er ook heel wat leuke wandelroutes en andere bezienswaardigheden in de buurt te vinden.

Op de gelijkvloerse verdieping is de chalet voorzien van een ruime woonkamer (+/-37m²) met open keuken (+/-10m²). Deze is voorzien van alle nodige toestellen en beschikt over heel wat bergruimte! Vanuit de woonkamer heeft u een directe toegang tot het overdekte terras (+/25m²) waar het heerlijk vertoeven is en waar u een prachtig zicht op de tuin en de achtergelegen vijver heeft! Terug binnen beschikt de chalet op de gelijkvloerse verdieping nog over een ingerichte badkamer voorzien van een douche, toilet, lavabo en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via de trap komen we vervolgens tot de eerste verdieping waar de woning beschikt over 4 mooie slaapkamers (13m² - 12m² - 12m² - 9m²)!

Tenslotte beschikt de tuin nog over een ingebouwd verwarmd zwembad, een ruim tuinhuis/poolhouse (+/-32m²) en beschikt de woning ook nog over een ruime carport (+/-65m²) en voldoende plek voor de wagen en fietsen.

Algemeen: bouwjaar 2003-2004, 4 slaapkamers, verwarming op gas (gaskachel), open keuken, zwembad, tuinhuis, carport, elektrische toegangspoort, EK conform, asbestveilig!

Neem contact op