Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11344176
Immoweb code : 11344176

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
1113 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning op 1113 m² op toplocatie!

Vrijstaande laagbouwwoning met 3 slaapkamers op uniek perceel van 1113 m² op uiterst rustige locatie te Hulshout.

Deze verzorgde eengezinswoning bevindt zich in een residentiële, kindvriendelijke buurt net buiten het centrum van Hulshout met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

De ruime inkomhal geeft toegang tot de gezellige, lichtrijke leefruimte met eetplaats en aparte zithoek. Aansluitend treffen we de ruime leefkeuken voorzien van ontbijtruimte en met zicht op de prachtige tuin. De nachthal biedt toegang naar 3 ruime slaapkamers en volledig badkamer met voorziening wasmachine en droogkast.

Via de keuken is er een connectie naar de ruime bergkelder (koele berging), met verdere toegang tot de kruipruimte. Vervolgens geniet de keuken een gezellig overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is.

Bijkomend is er de aanwezigheid van een zeer ruime, inpandige garage met elektrische sectionale poort en aparte bergruimte met achter toegang.

Dit mooie, zuid gelegen perceel is volledig omheind en voorzien van ruime garage/tuinberging dewelke tal van mogelijkheden biedt. Momenteel is er achteraan in de tuin een aparte moestuin aanwezig. Rust en groen bieden de perfecte combinatie voor dit unieke geheel.

In de directe omgeving zorgen tal van fiets en wandelroutes voor de nodige ontspanning. Alsook de fietsostrade Herentals-Aarschot is vlot bereikbaar voor sportievelingen.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende i...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op