Huis te koop

995000€

450 vierkante meters

Immoweb code : 11022107
Immoweb code : 11022107

Overzicht

450 vierkante meters bewoonbare ruimte
20000 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle eigendom met tal van professionele mogelijkhe

Een multifunctionele eigendom met verschillende aspecten in het mooie Lamswaarde op circa 2ha.

Het buitengedeelte van deze unieke eigendom omvat een private parking met toegang tot onder andere de weides, 3 paardenstallen en ruimte voor 12 extra stallen, een schuilstal en de buitenpiste. De weilanden werden vroeger als golfbaan gebruikt, waarbij dit op heden nog steeds mogelijk is.

U wordt verwelkomd in het impressionante gebouw via de uitnodigende ingang waarbij u aan de rechterkant de toegang vindt tot de wijnkelder en aan de linkerzijde de gastentoiletten. Het modern ingerichte restaurant bestaat uit een professioneel uitgeruste keuken en bar, een open en gezellig gastengedeelte en een ruim terras. Dit zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping. Door gebruik te maken van warme materialen is het hier uiterst gezellig dineren.

De woonst is bereikbaar vanuit het restaurantgedeelte alsook via een aparte hoofdingang met gastentoilet. Deze leidt u tot de lichtrijke leefruimte met doorkijkhaard, natuursteen vloer en mooie zichten op de tuin. Aansluitend bevindt zich de landelijke leefkeuken met meerdere vergezichten. Tevens is er een doucheruimte en een berg- en wasruimte aanwezig. Vervolgens nemen we u graag mee naar de speelruimte, waar de vide de blikvanger is. Vanuit hier vertrekt u naar de 1ste verdieping waar de houten planken vloeren en het dakgebinte de eyecatchers zijn. Hier bevindt zich een masterbedroom met ensuite badkamer met ligbad, douche, toilet en

Neem contact op