Huis te koop

328000€

4 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11197393
Immoweb code : 11197393

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
994 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning met 4 slaapkamers en zuid gerichte tuin

Deze vrijstaande bel-étage woning vinden we terug nabij het centrum van Hulst (Tessenderlo). Deze ligging biedt heel wat voordelen: scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Het op- en afritten complex van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden.

We betreden de woning via de inkomhal die uitgeeft op de ruime leefruimte (32m²), voorzien van airco. Aansluitend aan de leefruimte is de keuken (17m²), deze is voorzien van een kookvuur met dampkap, spoelbak, afwasmachine, oven en frigo.

Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping. Hier bevinden zich 4 ruime slaapkamers (12,60m², 11m², 11m² en 12m²) en badkamer. De badkamer is voorzien van een (nieuwe) inloopdouche en lavabo.

De woning is voorzien van een ruime kelder (47m²) en zolder (35m²) die heel wat extra opbergmogelijkheden bieden. Voor het parkeren van de auto is er buiten de oprit een inpandige garage voorzien (13,60m²).

De woning beschikt over een grote zuid gerichte tuin (9a 94ca) waar het heerlijk vertoeven is.

De verwarming is op aardgas en het energielabel is D, hierdoor geldt er geen renovatieplicht. De ramen zijn voorzien van dubbel glas (PVC) en de spouwmuren zijn geïsoleerd.

Is deze woning iets voor jullie? Contacteer ons dan via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder.

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalge

Neem contact op