Huis te koop

430000€

5 slaapkamers 344 vierkante meters

Immoweb code : 10972818
Immoweb code : 10972818

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
344 vierkante meters bewoonbare ruimte
370 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Grote woning met praktijkruimte te koop in centrum Hulste

Deze energiezuinige woning met praktijkruimte werd in 2019 grondig gerenoveerd, waarbij elk aspect van de woning met zorg is aangepakt. De elektriciteit, het sanitair, de verwarming en het schrijnwerk zijn volledig vernieuwd, en alle ruimtes zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt.

Deze eigendom biedt een tal van mogelijkheden voor o.a. een thuiskantoor, individuele praktijk of groepspraktijk in diverse branches, waaronder de medische sector, schoonheidszorg, wellness/massage, kinderopvang en meer. Ideaal dus voor mensen die wonen en werken willen combineren.

Verder beschikt het woongedeelte over een ruime woonkamer met sfeervolle gashaard. Een modern ingerichte keuken met kwalitatieve toestellen. Daarnaast vindt u de berging/wasplaats. Vanuit de keuken heeft u zicht op de binnentuin, die paalt aan de dubbele garage met een automatische sectionale poort. De garage geeft uit op een achterliggende straat, zodat boodschappen heel handig tot in huis geraken. Op de bovenverdieping heeft u maar liefst 5 volwaardige slaapkamers, een ruime moderne badkamer voorzien van zowel ligbad als douche, een technische ruimte/berging en 2 toiletten (1 toilet in de badkamer en 1 apart toilet). Bovendien is er nog een droge kelder en grote zolder aanwezig.

PLUSPUNTEN:

+ Alles werd vernieuwd in 2019

+ Multifunctionele eigendom (wonen/werken/hobbyruimte)

+ Uiterst energiezuinig (label B)

+ Centraal gelegen

D

Neem contact op