Huis te koop

319000€

3 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 11184234
Immoweb code : 11184234

Overzicht

3 slaapkamers
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
437 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime halfopen gezinswoning in Hulste

Deze halfopen gezinswoning in de Kerkstraat in Hulste is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een woning met veel ruimte! Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning een perfecte combinatie van comfort en gezelligheid. De buurt is zeer kindvriendelijk en u heeft een gemakkelijke toegang tot diverse ambachtszaken, een basisschooltje en andere voorzieningen.

U komt de woning binnen via de inkomhal die u rechtstreeks meeneemt naar de leefruimte. De ruime leefruimte is enerzijds opgedeeld in een zit- en eethoek. Vanuit de eethoek heeft u zicht op de open keuken. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en creëren een aangename sfeer. 

Op de bovenverdieping treft u drie grote slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet en ligbad. De ruime geïsoleerde zolder kan ingericht worden als een vierde slaapkamer of als een extra opslagruimte. De woning is bovendien volledig onderkelderd, wat zorgt voor extra opslagruimte en mogelijkheden.

Achteraan de woning bevindt zich een bijgebouw met een grondoppervlakte van 80m2. Dit gebouw telt twee verdiepingen en biedt talloze mogelijkheden. Zo kan het onder meer ingericht worden als kangoeroewoning, bureauruimte, opslag- of woonruimte,...

De woning is ook voorzien van een tuin waar u kunt genieten van de zon en het buitenleven. Kortom, deze woning biedt alle comfort en ruimte die u nodig heeft!

Wij verkopen ook graag uw woning. Vraag een gratis schatting van uw huis of appartement aan via www.leonards.be

Neem contact op