Huis te koop

199000€ Oude prijs € 219.000

4 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 11289211
Immoweb code : 11289211

Overzicht

4 slaapkamers
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen woning met zuidgerichte tuin, garage en uitweg

In de Zuidstraat te Ichtegem stellen we u deze halfopen te renoveren woning voor. Deze eigendom kan genieten van een centrale ligging aan de dorpsrand en beschikt, via de Torhoutbaan, over een uitstekende verbinding naar Torhout, Eernegem en Koekelare. Daarnaast is de woning gelegen in de nabijheid van een bushalte, bakker en slager, basis-en kleuterschool en verschillende grootwarenhuizen zoals onder meer Carrefour en Aldi.Het eigendom heeft een totale grondoppervlakte van 571 m2 en kan uitpakken met een aangename, zuidgerichte en groen aangelegde tuin. Het perceel is zowel toegankelijk vooraan (Zuidstraat) als achteraan (Boomgaardstraat). De uitweg achteraan biedt de mogelijkheid tot het creëren van een bijkomende garage.Op heden wordt er verwarmd met kachels op aardgas. Regenwaterput is aanwezig.De indeling van de ruimtes is als volgt:

Gelijkvloers: inkomhal - gezellige en warme leefruimte opgedeeld in woonkamer met eetplaats en zithoek - aparte keukenruimte met eetplaats - kelder - bergplaats onder de trap.
Eerste verdieping: trap- en nachthal - 3 volwaardige slaapkamers (13 m2, 11 m2 en 15 m2) - 1 kleinere slaapkamer of bureau (badkamer nog in te richten).
Tweede verdieping: ruime, nog in te richten en te isoleren zolderkamer (30 m2) toegankelijk via vaste trap.
Exterieur: garage met oprit en toegangspoort - wasplaats/berging - atelier/werkplaats -apart toilet - zonnige en groene, omheinde tuin - uitweg achteraan via de Boomgaardstraat.

Enk...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op