Huis te koop

355000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11296914
Immoweb code : 11296914

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
578 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige, instapklare woning met schitterend tuinhuis

De vermelde prijs is een RICHTPRIJS, elk bod hoger of onder deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit al dan niet te aanvaarden.
Ontdek deze energiezuinige, prachtige woning met zijn talrijke troeven! De woning beschikt over een grote tuin en terras waar het heerlijk vertoeven is en een tuinhuis met overkapping perfect om te gebruiken als extra opslagruimte en als een gezellige buitenzithoek. Ideaal voor mensen die graag genieten van het buitenleven.
De woning is ingedeeld als volgt : op het gelijkvloers is er de inkomhal met het gastentoilet, de leefruimte van waaruit u dagelijks kan genieten van het uitzicht op de nieuw aangelegde tuin, de aangename zithoek, verder is er de nieuwe DOVY-keuken, tenslotte is er de garage, op de verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een bergruimte/dressing en is er de nieuwe trendy badkamer met o.a. een ligbad en inloopdouche. Tenslotte is er de zolder.

Een opsomming van troeven aan de woning :
- NIEUW aangelegd terras, NIEUWE oprit en NIEUW aangelegde tuin met NIEUW tuinhuis met een gezellige tuinkamer(overkapping) (2023).
- Kwaliteitsvolle DOVY-keuken ( met oven, microgolf, vaatwasmachine, kookfornuis op gas, brede dampkap, inbouwkoelkast)(2018)
- Tijdloze badkamer met inloopdouche en ligbad (2018)
- Nieuwe voordeur en nieuwe sectionale garagepoort (2023)
- ZONNEPANELEN (ca.5800 kWh) en dus lage energiefactuur
- Nieuwe AIRCONDITIONING boven en beneden

Neem contact op