Huis te koop

370550€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11315221
Immoweb code : 11315221

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
300 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers in een nieuwe residentiël…

Nabij het centrum van Ichtegem is deze nieuwe woonwijk gecreëerd. De woonwijk ligt op fietsafstand van supermarkten, bakkerijen, slagerijen en scholen. Ook loopt de woonwijk over in een wandelpad die leidt naar de groene 62 (wandel- en fietspad van Oostende naar Torhout).

U komt de woning binnen via de ruime inkomhal met gastentoilet. Daarna hebt u een rechtstreekse doorgang naar de leefruimte met open keuken. Deze ruimte is voorzien van zeer grote raampartijen en naar de tuin hebt u zowel een schuifraam als een achterdeur. De open keuken is volledig afgewerkt met een inductiekookplaat, dampkap, microgolf, oven, spoelbak, koelkast en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken is er ook nog een verrassend ruime berging.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers waarvan een voorzien is van een dressing. Ook is er een badkamer met dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en apart toilet.

Als pluspunt geniet deze woning van een ruime zolder die kan dienst doen als bergruimte.

Bouwtechnisch voldoet deze woning aan alle verwachtingen. De verwarming werkt op aardgas, maar kan makkelijk overgeschakeld worden naar een warmtepomp. Ook liggen alle voorzieningen klaar voor het plaatsen van een airco in de slaapkamers. Als pluspunt heeft elke woning ook een regenwaterput van 10.000l.

Indien gewenst kunnen er extra zonnepanelen bij geplaatst worden mits prijsverrekening. In geval E-peil 20 behaald wordt, heeft men een volledige vrijstelling op het kadastraal inkomen gedurende e…

Neem contact op