Huis te koop

275000€

4 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 11153792
Immoweb code : 11153792

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
555 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slaapkamers op ruim perceel met ui…

Op de Meenseweg, een toegangsweg naar het centrum van Ieper, vinden we deze instapklare woning terug. Dankzij de centrale ligging van de woning ben je in een mum van tijd in het bruisende centrum van Ieper maar ook nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer.

De indeling van de woning is als volgt. Via de riante inkomhal komen we terecht in de leefruimte. Deze kan van heel wat licht en gezelligheid genieten door de raampartijen en open haard. Aansluitend vinden we de keuken terug met een prachtig zicht op de tuin. Vervolgens hebben we een ruime bergruimte, die tal van invullingen kan krijgen. Als laatste treffen we beneden nog een badkamer, uitgerust met douche, lavabomeubel en toilet.

Terug in de inkomhal kunnen we verder naar de eerste verdieping. Deze heeft een volledige transformatie gekregen in 2017. De eerste verdieping beschikt over vier zeer ruime slaapkamers. Via aan uitklapbare zoldertrap kunnen we naar de zolderruimte, ideaal voor extra bergruimte.

Daarnaast heeft de woning nog andere troeven. Er zijn doorheen de jaren heel wat werken gebeurd. Zo zijn de ramen vervangen, is het dak vernieuwd en geïsoleerd, is de brander vernieuwd, is er overal nieuwe omheining en zoveel meer. Vooraan de woning kunnen we via de garage links of zij-ingang rechts naar de tuin. Achteraan de ruime tuin kunnen we weg langs de Robrecht van Bethunelaan, waar nog mogelijkheid is om een extra garage te plaatsen.

Ben je na het lezen van deze tekst warm geworden van de woni…

Neem contact op