Huis te koop

149000€

3 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11288826
Immoweb code : 11288826

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en garage op een boog…

In de Brugseweg te Ieper, vinden we deze te renoveren woning met garage terug. Dankzij de centrale ligging van de woning zijn zowel lokale winkels, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer op slechts enkele minuten verwijderd.

De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal, met voorkamer die kan dienen als bergruimte/wasruimte kunnen we verder naar de leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte vinden we de open keuken terug. Achter de keuken bevindt zich nog een afzonderlijk toilet. Via de keuken kunnen we verder naar de koer en garage, later meer hierover.

Terug in de leefruimte kunnen we verder naar de eerste verdieping. Hier treffen we twee zeer ruimte slaapkamers. Aansluitend aan één van de kamers vinden we de badkamer terug. Deze is uitgerust met een lavabomeubel en ligbad met douchescherm. Op de tweede verdieping vinden we nog een ruime slaapkamer en zolderruimte terug, ideaal voor extra stockage.

De laatste troeven van de woning bevinden zich buiten. Buiten heeft de woning nog een gezellige stadskoer. Aansluitend aan de stadskoer kunnen we verder naar de garage. Deze kan voor tal van zaken gebruikt worden: garage, stockageruimte, bureauruimte, ontspanningsruimte en zoveel meer.

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken na het lezen van deze tekst en het zien van de foto's? Aarzel dan niet langer, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Boogscheut van het centrum
* Volledig te renoveren
* 3 slaapkamers
* Garage

Neem contact op