Huis te koop

219000€

4 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11291221
Immoweb code : 11291221

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
87 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met vier slaapkamers, twee badkamers en …

In de D'Hondtstraat, een zijstraat van de Grote Markt van Ieper, vinden we deze instapklare woning terug met vier slaapkamers, twee badkamers en zonnige stadskoer. Dankzij de centrale ligging van het pand is alles bereikbaar op wandelafstand. Scholen, openbaar vervoer, winkels, horeca; je bent er in een mum van tijd.

De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal kunnen we verder naar verschillende ruimtes. Beginnen doen we met de leefruimte. Het gaat om een ruime leefruimte met een vlotte toegang tot de open keuken. Achteraan de keuken vinden we nog heel wat opbergruimte terug. Terug in de inkomhal kunnen we ook verder naar de zonnige stadskoer; deze is ook bereikbaar via de leefruimte. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we ook nog een apart toilet.

Verder treffen we op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers en een badkamer. Deze is uitgerust met lavabo, douchecabine en toilet. Vervolgens hebben we op de tweede verdieping nog eens twee slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer beschikt over een lavabo, ligbad en toilet.

De woning werd met heel wat liefde verbouwd in de jaren 90. Momenteel is de woning verhuurd aan € 710/maand. Bij het aanpassen van de verwarmingsketel komt men reeds aan een EPC D, dit kan in samenspraak met de eigenaar eventueel aangepast worden.

Ben je op zoek naar een ruime woning in het centrum van Ieper? Aarzel dan niet langer, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Uiterst centrale ligging
*…

Neem contact op