Huis te koop

175000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11332447
Immoweb code : 11332447

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Verder af te werken woning aan de stadsrand te Ieper

Op de Rijselseweg op een boogscheut van het centrum van Ieper vinden we deze woning terug. Je bent in een mum van tijd in het centrum van Ieper, maar ook weg naar Heuvelland, Hollebeke en zoveel meer.

De indeling van de woning is als volgt. We komen binnen via de inkomhal, waar ook een trap zal komen. Verder gaan we door naar de ruime leefruimte met een grote open keuken. Vervolgens treffen we beneden nog een ruime badkamer en een technische/ bergruimte.

Op de eerste verdieping treffen we drie ruime slaapkamers en een badkamer. Terug beneden kunnen we nog genieten van heel wat buitenruimte, met achteraan reeds een platteau die gegoten werd voor een tuinhuis.

De woning werd volledig gestript en deel heropgebouwd. Het dak werd ook volledig in orde gezet en alles is in orde om verder op te bouwen. Contacteer ons gerust voor plannen en verder informatie. De woning kan ook helemaal afgewerkt worden in samenspraak met de eigenaar.

Ben je op zoek naar een verder af te werken woning aan de stadsrand van Ieper? Dan is dit je kans! Aarzel dan niet, leg vandaag nog je bezoek vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Stadsrand van Ieper
* Dak in orde
* Zelf inrichting kiezen
* 3 slaapkamers


1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen
5) Renovatieverplichting: ja
6) Overstromingsrapport…

Neem contact op