Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11332459
Immoweb code : 11332459

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
295 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met drie slaapkamers, ruime winkelruimte en volledig…

In de Basculestraat nabij de Menenpoort vinden we deze ruime woning met winkelruimte terug. Dank zij de centrale ligging van de woning ben je op wandelafstand van het centrum van Ieper, maar ook snel op weg naar invalswegen van Ieper.

De indeling van de woning is als volgt. Via de ruime inkomhal kunnen we verder naar de leefruimte die van heel wat licht en gezelligheid kan genieten dank zij de grote raampartijen en houtkachel. Aansluitend treffen we de keuken terug die volledig ingericht is en vernieuwd geweest is 10 jaar geleden. Via de keuken kunnen we ook verder naar de kelder, later meer hierover. Terug in de inkomhal kunnen we verder naar een eerste slaapkamer en een eerste badkamer. Deze is uitgerust met bad, dubbele lavabo en een aparte toilet.

Vervolgens treffen we op de eerste verdieping nog eens twee ruime slaapkamers. Alsook een tweede badkamer. Deze is uitgerust met een wastafel en toilet.

Terug in de leefruimte kunnen we verder naar de winkelruimte. Dit betreft een winkelruimte van +/- 20m² die voor tal van doeleinden kan gebruikt worden. De winkelruimte heeft ook een toegang via de straatkant. Gaan we terug naar de keuken kunnen we naar buiten naar het terras maar ook naar de kelderruimte. Hier treffen we een ruime kelder (+/- 70m²) die ingedeeld is in verschillende ruimtes, met ook een toegangspoort naar buiten.

Ben je op zoek naar een woning met ruime winkelruimte op wandelafstand van de Grote Markt te Ieper? Dan is dit je kans! Leg vandaag nog je be…

Neem contact op